مزایای داشتن وکیل با سابقه در پرونده های حقوقی
مزایای داشتن وکیل با سابقه در پرونده های حقوقی
در نظام حقوقی ایران هیچ گاه داشتن وکیل به عنوان یک وظیفه و ضرورت به طور جدی بر اصحاب دعوا تحمیل نشده است و البته این موضوع نیز صادق است و خود نویسنده به عنوان وکیل معتقد است که اجبار و دستور در این مورد جوابگو نیست. مراجعه وکیل با سابقه و انتخاب وکیل پایه یک دادگستری یک فرآیند انتخابی و اختیاری است. در سال های اخیر نهادهای مختلف از جمله کانون وکلای دادگستری و مرکز مشاوران حقوقی قوه قضائیه و خود قوه قضائیه با طرح هایی مانند طرح خانواده و طرح تکلیف وکیل برای خواهان، خواهان را مجبور به داشتن وکیل دادگستری که البته این طرح ها شکست خورده است و به نظر می رسد بهترین راه اطلاع رسانی و فرهنگ سازی برای جامعه و تبیین ضرورت داشتن وکیل است.
مدیریت پرونده های حقوقی به وکیل مجرب
وکیل باتجربه و صادق بدون توجه به مزایای احتمالی موکل (حق الوکاله ای که می تواند دریافت کند) نتیجه دعاوی و پرونده های حقوقی را به اطلاع موکل می رساند و به اطلاع او می رساند.
وجدان و اخلاق انسانی، بی جهت و اغراق آمیز موکل را نگران نتایج پرونده (برای دریافت حق الوکاله بیشتر) نمی کند.
شاید مهمترین مزیت داشتن یک وکیل مجرب، انتخاب کوتاه ترین، مطمئن ترین و کم هزینه ترین راه برای رسیدن به نتیجه باشد.
ما عمیقاً معتقدیم که داشتن وکیل و پرداخت حق الوکاله هزینه اضافی نیست، اما حضور و مدیریت یک وکیل خوب نتیجه دعوی شما را تضمین می کند.
از طرفی به شما توصیه می کنیم که به دنبال وکیل ارزان قیمت و کم تجربه نباشید، زیرا حضور یا نبودن او فرقی نمی کند، زیرا وکلای غیرحرفه ای به ناچار روش آزمون و خطا را برای مدیریت اختلاف انتخاب می کنند.
اصولاً داشتن وکیل شما را از حضور در محاکم و مراجع قضایی و حتی جلسات دادرسی و درگیری روحی و روانی و جسمی با موضوع معاف می کند. یعنی حضور وکیل کافی است و نیازی به حضور شما نیست.
یک وکیل مجرب و شناخته شده با توجه به سوابق خود، ذهنیت مثبتی را در قاضی نسبت به پرونده و موضوع شما ایجاد می کند. یعنی وقتی قاضی با توجه به سوابقش نسبت به آن وکیل نگاه مثبت داشته باشد با حسن نیت به پرونده شما نگاه می کند.
یک وکیل خوب و حرفه ای هرگز از تلاش برای سازش با طرف دعوا به نفع موکل دست برنمی دارد، حتی اگر تاثیر منفی بر دستمزد وکیل داشته باشد.
No Comments
Add Comment